Zabpelyhes banánpalacsinta

Ha valami édesre vágysz, de nem akarsz cukros édességet enni, ez a banánpalacsinta remek megoldás! Egyszerű, gluténmentes, és természetes cukrokat tartalmaz, amitől energikusabb leszel. Ráadásul mindössze néhány alapanyag kell hozzá, és pár perc alatt elkészül.

Hozzávalók (2 adag):

  • 1 érett banán
  • 2 tojás
  • 4 evőkanál zabpehely
  • 1 teáskanál sütőpor
  • Fahéj (opcionális)

Elkészítés:

  1. Törd össze a banánt villával, és keverd össze a tojásokkal.
  2. Add hozzá a zabpelyhet és a sütőport, ízesítsd fahéjjal.
  3. Egy serpenyőben kevés olajon süss kisebb méretű palacsintákat mindkét oldalán aranybarnára.
  4. Tálald friss gyümölcsökkel vagy joghurttal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük