Cézársaláta csirkével

Egyszerű, mégis elegáns saláta, amit könnyű elkészíteni, és mindenki szereti. A ropogós csirkedarabok, a krutonok és a parmezán sajt tökéletesen harmonizálnak a friss salátával. Egy gyors ebédre vagy vacsorára ideális választás!

Hozzávalók:

  • 300 g csirkemell
  • Római saláta
  • 1 marék kruton
  • 50 g parmezán sajt
  • 1 tojássárgája
  • 1 tk mustár
  • Olívaolaj
  • Citromlé
  • Só, bors

Elkészítés:

  1. Szeleteld fel a csirkemellet, sózd, borsozd, és kevés olajon süsd meg, amíg aranybarna lesz.
  2. Készítsd el a Cézár öntetet: keverd össze a tojássárgáját a mustárral, citromlével és olívaolajjal. Sózd, borsozd ízlés szerint.
  3. Tépj össze egy adag római salátát, szórd meg a krutonnal és a parmezánnal.
  4. Add hozzá a sült csirkemellet, majd locsold meg az öntettel.